Producten Custom made Bedrijfsinformatie Wederverkoop Offerte/Bestelling Aanbiedingen

Europlan heeft een nieuwe website!

Daar kunt u alle actuele prijzen inzien en een offerte/bestelling plaatsen!
Klik op de onderstaande button en u wordt automatisch doorverwezen.
Hoe wordt uw eigen sleutelhanger van rubber (soft PVC) gemaakt?


U wilt een sleutelhanger laten maken en u heeft een eigen idee voor het ontwerp. Wij kunnen als fabrikant dit idee uitwerken tot een hoogwaardig product. Maar hoe gaat dit nu eigenlijk in zijn werk ? Hieronder leggen wij het in een paar stappen aan u uit.Stap 1: Vul vrijblijvend een offerte-aanvraag in

Ga naar het offerteformulier en vul deze in. U kunt hier eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn omtrent de sleutelhanger en er is een mogelijkheid om een voorbeeld (foto of schets) en logo mee te sturen.

aangeleverde foto en logo voor eigen rubberen / PVC sleutelhangerStap 2: U ontvangt een gedetailleerde werktekening

Na invulling van het formulier ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Als die akkoord is, verwerken wij uw informatie tot een gedetailleerde werktekening. Hierin kunt u precies zien hoe de rubberen sleutelhanger eruit komt te zien.


In dit stadium kunnen er nog diverse wijzigingen doorgevoerd worden, totdat u tevreden bent over het resultaat. De afbeelding hieronder toont een deel van zo'n werktekening.

proef werktekening soft pvc sleutelhanger ahv eigen ontwerpStap 3: Productie van uw sleutelhanger

Op het moment dat u de werktekening goedkeurt, wordt het productieproces in werking gesteld. De benodigde mallen worden gemaakt en de fabricage kan beginnen. Afhankelijk van het ontwerp worden de sleutelhangers met uw logo en/of andere gegevens bedrukt zoals aangegeven in de werktekening.


Hierna worden de sleutelhangers voorzien van het door u gekozen type ring en worden ze netjes per stuk verpakt in een plastic zakje. Uw eigen ontwerp is nu gerealiseerd en klaar voor verzending. Zoals u hieronder in het voorbeeld kunt zien, mag het resultaat er wezen !

ontwerp gsm sleutelhanger rubberVoorbeelden van soft PVC (rubberen) sleutelhangers

Meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorbeelden treft u op de volgende pagina: Sleutelhangers rubber (soft PVC) naar eigen ontwerp